HORECA
Galerija radova
Putni stalak za cigarete
Putni stalak za različite vrste cigareta s ugrađenom LED rasvjetom. Male dimenzije i laka prenosivost ga čine primjenjivim u raznim situacijama i na raznim lokacijama.
Marlboro putni stalak
Lako prenosivi putni stalak za otmjenu prezentaciju cigareta na raznim događanjima. Prezenter odiše modernim karakterom te, poput okvira za slike, uokviruje cigarete osvjetljavajući ih integriranom LED rasvjetom.
Držač podmetača
Drveni držač podmetača za više različitih brandova piva s TPD pusherima koji guraju podmetače prema vrhu, tako da uvijek budu na dohvat ruke. Omogućuje Vam da samo jednim proizvodom naglasite sve vaše brandove.
Pivana gajba
Lako sastavljiva drvena gajba dizajnirana posebno za Pivanu. Vrlo je zanimljiva te se zahvaljujući svom vintage izgledu savršeno uklapa u interijer Pivane.
Miller bottle prezenter
Prezenter za boce s integriranom LED rasvjetom zahvaljujući kojoj proizvod izgleda zbilja impresivno! Može se postaviti na šanku ili polici, u restoranu ili kafiću, u vanjskom ili unutarnjem ambijentu, dojam je isti.
Staropramen bottle prezenter
Prezenter za boce s ugrađenom LED rasvjetom koja prosvjetljava boce od dolje čineći ih uočljivijima i poželjnijima. Izrađen je od akrilnog stakla i polikarbonata s direktnim UV printom grafike po Vašem izboru.
Romerquelle bottle prezenter
Prezenter za boce napravljen od alucobonda i akrilnog stakla s integriranom LED rasvjetom zelene boje karakteristične za Romerquelle. Jednostavan, ali uočljiv i atraktivan prezenter.
Coca Cola bottle prezenter
Prezenter za boce čistog, geometrijskog oblika od lakiranog MDF-a, polikarbonata i akrilnog stakla s LED rasvjetom koja dodatno pojačava dojam prezentiranog proizvoda.
Coca Cola bottle prezenter
Jedinstveno oblikovan bottle prezenter koji na prvi pogled komunicira vrijednosti prepoznatljivog brenda. Izrađen je od foreksa, PET-a i akrilnog stakla s mogućnošću ugradnje LED rasvjete.
Burn bottle prezenter
Snažan i odvažan, baš kao i piće koje predstavlja! Prezenter za boce za istovremeno prezentiranje više različitih okusa pića s integriranom LED rasvjetom kojom su proizvodi posebno istaknuti i naglašeni.
Burn bottle prezenter
Snažan i odvažan, baš kao i piće koje predstavlja! Prezenter za boce za istovremeno prezentiranje više različitih okusa pića s integriranom LED rasvjetom kojom su proizvodi posebno istaknuti i naglašeni.
Staropramen menu holder
Menu holder sa šećernicom, ovijen u boje branda s direktno UV printanim logom. Izrađen je od drva i polikarbonata, jednostavan, efektan i funkcionalan.
Staropramen menu holder
Objedinite funkciju i promociju u kafićima i barovima jednim ovakvim proizvodom! Menu holder sa šećernicom, izrađen od drva i printanog polikarbonata kojim možete ukrasiti bilo koji stol.
Staropramen menu holder
Menu holder izrađen od drva i direktno UV printanog polikarbonata koji izgleda kao mali stolni totem branda.
Beck's menu holder
Menu holder sa šećernicom koji svojim modernim i mladenačkim izgledom reflektira vrijednosti branda, dok mu detalj od zelenog, samosvjetlećeg akrilnog stakla pruža posebnu notu.
Beck's menu holder
Menu holder sa šećernicom koji svojim modernim i mladenačkim izgledom reflektira vrijednosti branda, dok mu detalj od zelenog, samosvjetlećeg akrilnog stakla pruža posebnu notu.
Karlovačko menu holder
Menu holder s postoljem od lakiranog medijapana sa CNC-om izdubljenom šećernicom te držačima od printanog polikarbonata. Poznatom grafikom i crvenom bojom doprinosi isticanju i prepoznatljivosti branda.
Coca Cola menu holder
Vječno atraktivna kombinacija dvaju materijala - toplog i prirodnog drva te hladnog i sjajnog metala čini ovaj proizvod klasičnim i modernim istovremeno. Uz držač za cjenike ima i šećernicu te direktno UV printani logo na gornjoj plohi proizvoda.
Cedevita menu holder
Zanimljiv i zabavan holder za držanje Vaših cjenika izrađen od plastificiranog metala obojenog u prepoznatljivu narančastu boju Cedevite, s detaljima od akrilnog stakla.
Burn menu holder
Vintage menu holder s motivom gramofonske ploče, razvijen posebno za Vinyl bar. Izrađen je od polikarbonata i PET-a.Prilično je jednostavnog oblikovanja jer ponekad vrijedi ona stara da je manje zapravo više!
Amstel menu holder
Menu holder izrađen od drvenog postolja i polikarbonata s direktno UV printanom grafikom po Vašem izboru. Služi kao držač cjenika, reklama te ukras za stol.
Carling menu holder
Mal i kompaktan, ali zadivljujuće efektan menu holder sa sjajnim i blještavim postoljem od inoxa i laserski izrezanim, printanim polikarbonatom.
Cedevita menu holder
Veseo i simpatičan menu holder izrađen od brizgane plastike i PET-a s direktno UV printanom ilustracijom koja će svakome izmamiti osmijeh na lice.
Marlboro prezenter za cigarete
Prezenter za cigarete s ugrađenim prostorom za skladištenje proizvoda i LED svjetlima koja ističu proizvode u prvom planu. Oblikovanjem odražava eleganciju i izvrsnost samog proizvoda kojeg prezentira.

HORECA

Svijet gastronomije, barova i hotelskih usluga zahtijeva suptilnu i jezgrovitu pojavnost.

Naš kreativni tim, sačinjen od iskusnih dizajnera, inženjera i proizvodnih stručnjaka pružit će Vam inovativna dizajnerska rješenja u svijetu menu holdera, menu stalaka, prezentera za boce, svjetlećih panela te drugih HoReCa POS proizvoda.

Korištenje širokog raspona materijala omogućava nam ispunjenje svih Vaših želja i zahtjeva. Ovdje smo da pretvorimo Vaše ideje u stvarnost i povećamo prepoznatljivost Vašeg branda.